Verbinden, verbetering,
vooruitgang

Even voorstellen

Ik ben opgegroeid in Eindhoven, nu woonachtig in Breda. Getrouwd met Martijn en samen hebben we 3 kinderen Karlijn, Stijn en Berend. Na de middelbare school heb ik 3 jaar fulltime op topniveau getennist en de wereld rondgereisd. Vervolgens heb ik de studie HEAO Management Economie en Recht en universiteit Bedrijfskunde afgerond en een semester van een MBA studie in Australiƫ gevolgd. Ik ben groot sportliefhebster, in mijn jongere jaren tennis, in mijn studententijd hockey en nu hardlopen en padel.

Topsport en ondernemen

Alles wat ik geleerd heb van de topsport past een-op-een in het bedrijfsleven. Je hebt hiervoor dezelfde kwaliteiten nodig om succesvol te zijn. Focus, expertise, doorzettingsvermogen, resultaatgerichtheid, energie, plezier en teamwork zijn nodig om de top te bereiken. Allemaal eigenschappen waar ik voor sta en toepas als adviseur en projectmanager. Continu ontwikkelen en kansen benutten om je concurrenten voor te blijven. Zo is inzet van technologie ook terug te zien in de sport (bijvoorbeeld de VAR). Daarnaast staan vertrouwen, transparantie en zorgvuldige communicatie bij mij hoog in het vaandel.

Werkervaring

Ik heb ruim 12 jaar gewerkt als Business Consultant bij NGA Human Resources en in 6 jaar tijd twee functies bekleed bij Hero Benelux als HR adviseur en Manager HR & Communications. Vervolgens ben ik al weer enige tijd actief als zelfstandig ondernemer. Meer informatie over mijn werkervaring kun je lezen op mijn LinkedIn profiel. Ik heb gewerkt in diverse branches zoals FMCG, ziekenhuizen, (semi) overheid, energiebedrijven, politie korps, waterbedrijven en universiteiten. Bekijk mijn referenties om te lezen wat opdrachtgevers zeggen over mijn aanpak en samenwerking in projecten.

Samen sparren? Neem geheel vrijblijvend contact met me op, ik denk graag met je mee. Bel me 06-11724124 of mail naar mail@mariellehoekman.nl